Pagina's

Bestelling bij Boozyshop! (15% korting op Nyx ! )

Hoi!

Ik heb een bestelling geplaatst bij Boozyshop, die wil ik jullie graag laten zien! :)

Wel klopt niet alles op deze bestelling , vermits de blush uitverkocht was heb ik nog even gewacht en later een nieuwe bestelling geplaatst, waarvan ik echter vergeten was een printscreen te nemen. Maar er is niet veel veranderd dus ik kan het jullie zo ook laten zien.
Wat is er anders : de blush was weer beschikbaar dus die heb ik wel, maar de lipstick in Fig was er niet meer, deze heb ik vervangen door dezelfde maar in de kleur Hades. Ook heb ik de witte nagelwielen vervangen door doorzichtige. Verder is alles hetzelfde gebleven.

Maar er was nog iets goed aan het wachten, nu is er namelijk 15 % korting op Nyx! (daardoor heb ik toch zo'n 2 euro uitgespaard.. )

Dus binnenkort weer veel materiaal om te swatchen en reviewen! :)

Ben je benieuwd naar een bepaald product , laat maar weten!

Liefs,


3 opmerkingen:

  1. Ik zou het allemaal interessant vinden om reviews over te lezen, maar het leukst zijn de lipsticks :) Ik heb nogal moeite om eentje te vinden die me er niet laat uitzien als de bruinharige vriendin van Barbie haha ^^ Ooh en de blush!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ja ik voel me soms ook een barbie, maar het roze kleurtje( Narcissus) dat ik hier gekozen heb is net barbieroze! :D omdat ik nog niet zo'n kleurtje heb, roze met een blauwe ondertoon. Want bij sommige outfits en looks vind ik het wel mooi staan. Tis hoe je het combineert! :)
      Ja de blush moest ik echt hebben, ik wil m al zo lang!
      xx

      Verwijderen