Pagina's

Essence colour arts pigments

Hoi allemaal !

Ik weet dat de pigments al uit een vorige collectie van Essence komt, maar in sommige filialen van Kruidvat zijn deze nog steeds te koop. Daarom wou ik jullie toch nog even laten zien welke ik in mijn stash heb. Ook bevat de nieuwe collectie van essence ( Breaking Dawn) ook pigments, wellicht met dezelfde kwaliteit als deze.

Ik heb 3 van de pigments gekocht, al vond ik het heel erg moeilijk om te kiezen!

Ik besloot niet te gaan voor de neutrale kleurtjes, maar voor felle kleurtjes die minder voor de hand lagen. Ik kocht (van links naar rechts) Strawberry smoothie, Kiss the frog en Wow, it's orange.

 En dan nu swatches!


Kiss the frog is een felgroene kleur, het groen van een gifkikker. Daarbij zitten zilveren glitters wat zorgt voor een erg mooie glans! 

Strawberry smoothie is een roze-paarsachtige kleur. (op de foto lijkt hij paarser dan in het echt.) Hierin zitten paarse en zilveren glittertjes.

Wow it's orange is niet knaloranje maar een oranje-roze kleur, een beetje peach. (op foto lijkt hij ook rozer dan in het echt). Deze bevat gouden glitters , erg mooi!


Wat een pigmentatie!! De kwaliteit is erg goed! En de potjes zijn ook zo schattig klein. Zeker een aanrader. Ga dus zeker eens kijken naar de nieuwe pigments uit de breaking dawn collectie! Deze collectie bevat donkerdere kleuren, ideaal voor de komende herst en winter! :)

Welke hebben jullie?

Liefs,

2 opmerkingen: