Pagina's

Naar de kapper geweest! - voor & na

Hoi!

Ik ben deze morgen met een bang hartje naar de kapper geweest! En terecht.. het was alweer veel te lang geleden dat ik daar een bezoekje bracht en je raadt het al.. Er is een flink stuk aan gesneden!
Eerst werd mijn haar in model geknipt en gebrusht. Daarna werden er krullen in gelegd met een CHI-stijltang. (omdat ik deze avond naar een trouwfeest moet..) Deze manier van krullen had ik nooit eerder gezien bij de kapper, ze nam een pluk bovenaan - dus bij mijn hoofd - en trok mijn haar helemaal ophoog door de stijltang heen. Even draaien met haar vingers en tadaa, daar was een krul!

Ik laat jullie even het verschil zien:

 na:

Er is een heel stuk af, maar natuurlijk ziet het er nu ook korter uit door de krullen.
Misschien komt er tussendoor even een update van hoe m'n haar er zonder de krullen uitziet, zodat jullie het model beter kunnen zien.

Als verrassing kreeg ik nog een klein flesje Biosilk mee! En ook nog een bijhorend boekje over de producten van Biosilk.(Mijn kapper werkt voornamelijk met Biosilk en CHI)

Ik ben wel tevreden met het resultaat! Het is altijd even wennen wanneer er zo'n stuk afgaat, maar dat is een beetje m'n eigen schuld. Ik moét vaker naar de kapper gaan! (Jullie mogen me er altijd aan herinneren als ik het weer uitstel hoor, haha )

Gaan jullie vaak naar de kapper? 
En wat vinden jullie van het resultaat?

Liefs, 

2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Dankjewel! Jammer genoeg zijn ze nu wel al verdwenen :p Maar ach , met een krultang is dat zo weer gefikst (alleen net iets minder professioneel ;-) )

      Verwijderen